Harvestagg en Gasunie tekenen Memorandum of Understanding

HarvestaGG en Gasunie hebben de handen ineen  geslagen om het Harvestagg concept een stukje verder te helpen. Onder het oog van vrienden, familie, partners en belanghebbenden hebben Wout de Groot van Gasunie New Energy en Jan Cees Vogelaar van HarvestaGG een handtekening gezet onder een Memorandum of Understanding.

Gasunie New Energy heeft de ambitie om hun aandeel groen gas te vergroten en te investeren in nieuwe business modellen die duurzaam groen gas opwekken. Harvestagg is een mooi voorbeeld van een keten benadering waarbij sector overschrijdend gekeken wordt naar echt duurzaam groen gas produceren uit plantaardige biomassa.

Gasunie zal acteren als een aparte entiteit binnen het Harvestagg concept en op locatie nemen zij dan ook de gasopwerking en vervloeiing voor hun rekening.

“Wij zijn heel blij met de kennis en know how van Gasunie met betrekking tot het behandelen en het vervloeien van biogas naar bioLNG. Daarnaast is Gasunie een solide partner en een sterk merk wat andere investeerders en partners kan aantrekken” aldus Jan Cees Vogelaar.

Het Memorandum of Understanding werd getekend in de skybox van Energy Valley voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen SC Heerenveen in het Euroborg stadion.