Lokale agrariërs telen het Harvestagg gras wat speciaal voor ons door Innoseeds ontwikkeld is. Dit gras is uitermate geschikt als rustgewas binnen het bouwplan van de akkerbouw en kan goed concurreren met wintertarwe.

Naast dat het Harvestagg gras binnen de vergroening valt wat  het aantrekkelijk maakt voor een boer om Harvestagg gras te gaan telen is het een duurzaam en goed alternatief voor de wintertarwe teelt.

Harvestagg gras kan geteeld worden zonder toevoeging van kunstmest en uit onderzoek is gebleken dat dit gras een positief effect heeft op het opvolgende gewas in de rotatie  wat na het gras geteeld gaat worden.

Harvestagg levert het graszaad aan en voert zelf het loonwerk uit. Daardoor heeft u als akkerbouwer minder toegerekende kosten.

Harvestagg is altijd op zoek naar dynamische vooruitstrevende akkerbouwers die gras voor ons willen telen. Naast een prima concurerende vergoeding valt het Harvestagg concept geheel binnen de vergoeningseis.

Heeft u interesse in het telen van Harvestagg gras, of heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten. Stuur een email naar info@harvestagg.nl onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.