Samen voor een groene duurzame wereld

 

 

Wat in 2007 begon als een idee is sindsdien uitgegroeid tot een onderneming: Harvestagg. Een onderneming met veel kennis en ervaring en grootse ambitie. Wij willen aanjager zijn van vernieuwende duurzame ontwikkelingen en onze onderneming verantwoord verder uitbouwen. Wij zien duurzaamheid niet als doel op zich maar als een proces waarmee we de aarde leefbaar kunnen houden voor de volgende generaties.

Duurzaam ondernemen doen wij door een transparant beleid te voeren met een duidelijke consistente aanpak. Daarnaast denken wij dat samenwerken in de keten als een voorwaarde voor succes geldt.

De aanpak van Harvestagg is daadkrachtig en dynamisch. Samen werken we aan het realiseren van de Green Goods Farms en het door ontwikkelen van het Harvestagg concept.

 

Harvestagg heeft haar hoofdkantoor op Lelystad Airport naast het Aviodrome. Onze medewerkers staan voor u klaar om u meer te vertellen over ons duurzame concept. Laat ons weten wat u van ons vindt door een mail te sturen naar info@harvestagg.nl